Ahmet Obalı Anaokulu

Vizyon: Çocuklarda doğuştan gelen öğrenme aşkını teşvik eden, bireysel farklılıkları ve gelişim düzeylerini çözümünde bulunduran, öz bakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan, problem çözen, özsaygısı ve özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren bir kurumdur.

Misyon: Çocukların yaparak, yaşayarak elde ettikleri deneyimleri, değişik projeler ve aile katılımları ile destekleyerek çocukların gelişimlerini en üst düzeye çıkartması ve onları hayata hazırlaması hedeflenmektedir.

Başarılar: OKULUMUZ BEYAZ BAYRAK SAHİBİDİR. OKULUMUZ ISO 45001:2018 İŞ SAĞLIĞI VE GÜZENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ SERTİFİKASINA SAHİP BANDIRMA DA İLK OKULDUR.

Saatler: Sabah 08:00 - 13:00 Öğle 13:00 - 18:00
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: PROJE ÇALIŞMALARI -OYUN ETKİNLİKLERİ -MÜZİK ETKİNLİKLERİ- DRAMA ETKİNLİKLERİ -AİLE KATILIMI ÇALIŞMALARI -KÜLTÜR VE ÇEVRE GEZİLERİ -TİYATRO SİNEMA VB. KÜLTÜREL ETKİNLİKLER -SANAT ETKİNLİKLERİ -KUTLAMA PROGRAMLARI
Bilimsel Etkinlikler: FEN VE DOĞA ETKİNLİKLERİ
Proje Çalışmaları: BENGİ PROJESİ - BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

Telefon - 0 266 713 36 70

Belgegeçer -

WEB - https://ahmetobalianaokulu.meb.k12.tr

Adres - PAŞAKONAK MAH. GÖNEN KARAYOLU CAD. KORGENERAL ENVER AKOLU ORTAOKULU NO: 19 BANDIRMA / BALIKESİR

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Paşakonak MAH. Gönen Yolu CD. Maliye Hazinesi Anaokulu No 5 Balıkesir/Bandırma

Ulaşım Toplu taşıma araçları. (Devlet Hastanesi yönüne giden tüm toplu taşıma araçları)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 100 km, İlçe merkezine 5 km.